GWP - dag 1


We vertrokken vanochtend zeer vroeg met de bus richting Bohan. Gelukkig werd er niemand tijdens de busrit écht ziek. Na het eten van ons lunchpakket was het tijd om de kamers te ontdekken, het bed op te maken en het domein al eens te verkennen. Met onze voeten in Semois plonsen, een spelletje spelen of even uitrusten van het ‘valiezen sleuren’.

















Daarna was het tijd om dorpje te verkennen en klommen we meteen een steile ‘berg’ op. Dit was super vermoeiend maar wat een beloning kregen we aan het eind, dit prachtige uitzicht! Tijd om de eerste groepsfoto’s te nemen! 




















Naar beneden wandelen was natuurlijk wel iets gemakkelijker en ging iets sneller dan naar boven klimmen. 

We kochten nog postkaartjes om naar het thuisfront te sturen, hou dus allemaal jullie brievenbus maar in de gaten! We kwamen onderweg ook een huwelijkssteen tegen, misschien brengt een knuffel aan de steen ons wel geluk? 






Na zo’n stevige wandeling hadden we natuurlijk enorm veel honger. Op het menu: als voorgerecht wortelsoep, als hoofdgerecht patatjes met een hamburger/veggieworst en boontjes. En als dessert een chocoladepudding. 







Na het avondeten kregen we nog even tijd om kaartjes te schrijven, spelletjes te spelen, armbandjes te knutselen of gewoon nog een beetje te babbelen. 













De jongens en meisjes van het vierde vertrokken nog op wandeling om nachtdieren te zoeken, samen met de gids Rolf. We zagen een bever, een hert en ook veel slakken en vleermuizen. 

















Ondertussen zijn we fris gewassen, hebben we onze pyjama aan en zijn we klaar om in ons bed te kruipen. 

















Slaapwel en tot morgen! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

GWP - dag 2

GWP - dag 3